Haarden & Kachels

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van haarden en kachels. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen gas en hout gestookt. Gashaarden en –kachels brengen sfeer in huis. Een mooi hoog vlammenspel en een optimale warmteopbrengst.

Houtvuur

Als u zoekt naar de geur en warmte van natuurlijk vuur dan is houtvuur ideaal voor u. Bovendien heeft houtvuur een enorm hoog rendement waardoor u niet veel hout nodig heeft om u woning warm te stoken. De perfecte afdichting en ingenieuze technieken die in hout gestookte toestellen zijn verwerkt, zorgen namelijk voor een optimale verbranding. Hout gestookte modellen zijn ook milieuneutraal. De opname van CO2 tijdens het leven van het hout en de afgifte tijdens de verbranding zijn gelijk. Sommige modellen kunnen zowel open als gesloten gebruikt worden.

Gasvuur

De vlam van gasgestookte haarden en kachels kan geheel naar verlangen bestuurd worden waardoor u van een vlam genieten kan zonder dat uw woning warm gestookt hoeft te worden. Gasgestookte haarden en kachels kunnen zowel open als gesloten modellen zijn. Gesloten modellen kenmerken zich door een hoog rendement en kunnen uitgebreid worden met bijvoorbeeld verlichting van onder, vuur dat rechtstreeks uit het hout komt etc. Open vuur is speelser en doet denken aan nostalgische tijden rondom het kampvuur.

De technologie rondom haarden en kachels ontwikkelt zich snel, hierdoor worden de modellen steeds modieuzer, zuiniger en ingenieuzer. Kom eens langs in onze showroom om deze nieuwe modellen te bewonderen.

Duijzer Kachels
Dommelstraat 35
5347 JK Oss

U kunt ons ook telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0412-648770 of via het contactformulier op deze website. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

 

Houthaard met CV

Voor de subsidievoorwaarden/regeling bent u van harte welkom in de showroom.

Pelletkachel en Pelletkachel met CV

Voor de subsidievoorwaarden/regeling bent u van harte welkom in de showroom

Meubels & Schouwen

Een schouw maakt uw open haard het stralende middelpunt van uw huis. Het karakter van de schouw kunt u zelf bepalen door de keuze uit materiaal, vorm en afwerking. Kiest u bijvoorbeeld voor een klassieke schouw vol allure of toch voor een vlotte moderne uitstraling. Doordat wij u maatwerkschouwen kunnen aanbieden, is de schouw geheel naar uw persoonlijke wens te vormen.

Naast schouwen is uw haard ook goed te verrijken door plateau’s en haardmeubels. Dit zijn moderne alternatieven van schouwen. Via plateau’s of haardmeubels is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw TV te integreren in uw haard. Bovendien kunnen deze meubels gebruikt worden als Room Divider. Wij leveren naast de standaardmeubels ook maatwerkplateau’s en meubels die geheel gemaakt kunnen worden naar uw idee. Denk hierbij aan vorm, grootte en materiaal.

Duijzer Kachels
Dommelstraat 35
5347 JK Oss


U kunt ons ook telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0412-648770 of via het contactformulier op deze website. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.