Gastenboek

 

Graag nodigen wij u uit om een reactie te schrijven in ons gastenboek. Hartelijk bedankt.
Wanneer u gesteld bent op uw privacy, is het niet verplicht om uw e-mailadres in te vullen
54 berichten

 

Geschreven op 06/06/2016-19:38
van Zeeland
Mooie strakke haard laten zetten door fam Duijzer tot volle tevredenheid. Netjes afgewerkt en later duidelijke uitleg hoe e.e.a. werkt. Klein familiebedrijf zonder een 9-5 mentaliteit en men stopt pas wanneer alles af is en de klant tevreden is.

Geschreven op 04/06/2016- 9:01
Fam. Van Toor-Versteegde
Goedemorgen fam. Duijzer, Wij hebben een mooie nieuwe open haard bij jullie laten maken en zijn hier erg blij mee en super tevreden over. Keurig netjes gewerkt, alles naar wens verlopen en dat in 1 ruime dag. IIedereen die de haard ziet is er enthousiast over.

Geschreven op 02/06/2016-21:45
Léonce Bimbergen
Super tevreden, zeer vriendelijk, betrouwbaar en kennis van zaken! Ze hebben super goed meegedacht. We zagen op tegen warmte die de haard ging geven en omdat onze gang altijd fris is kwamen zij op het idee om een deel van de warmte af te voeren naar de gang. Nu kunnen we langer van een brandende haard genieten, omdat niet alle warmte naar binnen geblazen wordt en is de hal ook aangenaam warm. Alles is perfect afgewerkt en de service is top. Ook het idee van led in de achterland is super mooi geworden. Een echte aanrader. Als we ooit verhuizen dan zeker weer met ALD in zee.

Geschreven op 02/06/2016-16:05
Jan van Nuland
Hallo allemaal,

Ook op natte en koude lente- en zomerdagen zitten we er warmpjes bij door onze sfeerhaard van vader en zoon Duizer. We hebben al heel wat complimenten gehad van familie en kennissen! We geven de complimenten graag door aan de familie Duijzer!

Geschreven op 02/06/2016-16:03
Henry van Schijndel

Kwaliteit, betrouwbaar en kennis van zaken! Nadat wij ons van tevoren hadden ingelezen op internet omtrent de mogelijkheden en veiligheid, merkte wij tijdens het eerste gesprek al dat we te maken hadden met mensen die kennis van zaken hebben. Op al onze vragen kregen we een duidelijk antwoord en er werd goed met ons meegedacht over de mogelijkheden. Vóór de installatie van de gashaard controleerde Dhr. Duijzer de gasleidingen en de gasdruk. De te hoge gasdruk werd snel verholpen omdat Dhr. Duijzer regelde dat Enexis binnen een uur aanwezig was om het op te lossen. Er werd netjes gewerkt en aan het einde van de dag hadden wij een prachtig brandende haard. A.L.D.-sfeerverwarming heeft 'eigen boomstammen' die heel realistisch zijn, net echt! Goede uitleg over de bediening van de haard. Een gratis onderhoudsbeurt over twee jaar en daarna kunnen we een servicecontract afsluiten, ook heel belangrijk. Kortom, een aanrader!!!


Geschreven op 02/06/2016-12:34
kolkman
goede service en kwaliteit ondervonden.

Geschreven op 01/06/2016-13:50
Floor
Bedankt voor het goede advies en het meedenken. Wij zijn blij met de haard. Jullie werken netjes en zorgvuldig. Zeer tevreden.