Gastenboek

Met ingang van 1 juni 2016 zijn wij ons gastenboek gaan gebruiken. U bent van harte uitgenodigd om een reactie te plaatsen.
Wanneer u gesteld bent op uw privacy, is het niet verplicht om uw e-mailadres in te vullen.
Hartelijk bedankt.

Naam : *
- Dit veld is verplicht
E-mail :
- Dit veld is verplicht - Ongeldig e-mailadres
Bericht : *
- Dit veld is verplicht


45 messages
Geschreven op 02/06/2018-11:21 door
V d ven
Goed werk geleverd kachel werkt prima
 
Geschreven op 23/05/2018-12:14 door
Lars en Steffi
Duijzer haarden heeft bij ons een prachtige haard geplaatst met een op maat gemaakt meubel.
Maarten en Arend werken super netjes en laten alles netjes achter!
Je kunt ze zo bellen, appen of sms'en als je vragen hebt of als er iets kapot is bijvoorbeeld.
Hele goede communicatie!
Je kunt zeker op ze bouwen en leveren vakwerk.
Zeker een aanrader!!!
 
Geschreven op 23/05/2018- 8:53 door
Fam. Spierings
Na jarenlange problemen met onze nieuwe openhaard geplaatst door van Dinther toch maar het advies van Maarten en Arend opgevolgd en een houtkachel van Dik Geurts laten inbouwen door hun. Dit met veel succes want hij brand als een tierelier. Keurig opgelost en dank hiervoor.
 
Geschreven op 27/03/2018-21:56 door
Esther en Peter van Tilburg
In 2 dagen tijd hebben Maarten en Bas onze oude zandstenen schouw nagenoeg heel gedemonteerd en een prachtige Kalfire houtkachel op deze plek geplaatst.
Doordat er al een haard op deze plek zat was het extra fijn dat er een beetje gespeeld werd met de maatvoering waardoor het oude verf en stucwerk achter de nieuwe haard wegviel. Er is vakwerk geleverd en er werd zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. We zijn heel blij met het resultaat, onze huiskamer is enorm opgeknapt! Dankjewel. groeten Esther en Peter
 
Geschreven op 23/02/2018-23:02 door
J.v.Grunsven
Onze BARBAS kachel is keurig ingebouwd in de bestaande open haard ,het was geen makkelijke klus maar is naar volle tevredenheid uitgevoerd.
De kachel brand perfect en de capaciteit is past bij de ruimte.
wij zijn er blij mee en hopen er nog lang van te genieten ! 
Familie van Grunsven ; Februari 2018
 
Geschreven op 07/02/2018-12:12 door
Nettie Jaspers
Arend en Maarten hebben in een dag een bestaande schouw met gashaard verwijderd en een nieuwe schouw met Barbas houtkachel geplaatst. Ziet er prachtig uit en brand als een tierelier.
 
Geschreven op 01/02/2018-11:14 door
Fam. Plaisier
Duijzer Haarden heeft een recent een houthaard (Barbas) geplaatst. Hun advisering is erg goed; door de ruime ervaring weten ze waarover ze spreken en ook wat wel en/of niet kan worden geplaatst. Men werkt netjes en voorzichtig. Wij zijn zeer tevreden!
 
Geschreven op 01/02/2018- 0:43 door
Vincent de Graaff
Onlangs de oude haard (ook door Duijzer geplaatst) laten vervangen door een nieuwe gas tunnelhaard. Wederom een heel mooi resultaat. Goede en deskundige advisering, vakkundig geplaatst en een heel prettige samenwerking. We zijn meer dan tevreden en hebben werkelijk geen enkele op-/aanmerking te plaatsen. Heel veel dank weer voor de goede zorgen. We genieten met volle teugen van een prachtige haard!!
 
Geschreven op 22/01/2018-19:34 door
dhr en mevr. Fiers

goede avond,

Onlangs heeft u bij ons een gaskachel geplaatst. we hebben dit als zeer prettig ervaren.

met vakkundigheid wordt de kachel geplaatst en afgewerkt.

Alles wordt goed uitgelegd waar onder de werking van de kachel, waar je op moet letten en advies op je vragen.

Bedankt voor alles, we gaan genieten van de mooie aanwinst.


 

 
Geschreven op 04/01/2018-14:37 door
Hanneke Koppers
Duijzer Haarden heeft een prachtige bellfire tunnel haard geplaatst. Hun service is uitstekend, elke vraag wordt duidelijk beantwoord en ze staan klaar voor hulp. De advisering is erg goed, door vele ervaring weten ze waarover ze spreken. De nazorg is goed en men werkt voorzichtig. Wij zijn zeer tevreden!
 
Geschreven op 08/12/2017-21:10 door
Remko van Roosmalen
Sinds deze week in het bezit van een schitterende doorkijkhaard. Erg blij met het product en fijne samenwerking met Maarten en Arend. Flexibel, meedenken en kwaliteit. Bedankt voor de mooie haard!
 
Geschreven op 05/12/2017-20:10 door
Fam vd Tillaart
Dankzij de kundige hulp en uitstekende advies van Arend en Maarten hebben we nu een prachtige haard in ons huis. In goed overleg zijn we bij het uiteindelijke ontwerp uitgekomen en we hebben er geen moment spijt van, een waar sierraad. Fam Duijzer, maar ook zeker de medewerkers, hartelijk dank voor jullie service en vakmanschap.
 
Geschreven op 05/12/2017-20:09 door
Fam vd Tillaart
Dankzij de kundige hulp en uitstekende advies van Arend en Maarten hebben we nu een prachtige haard in ons huis. In goed overleg zijn we bij het uiteindelijke ontwerp uitgekomen en we hebben er geen moment spijt van, een waar sierraad. Fam Duijzer, maar ook zeker de medewerkers, hartelijk dank voor jullie service en vakmanschap.
 
Geschreven op 02/12/2017-16:09 door
Fam ter Horst
Wij zijn tevreden klanten. Er zat wat ruis in de communicatie omdat we het ontwerp hadden gewijzigd maar dat is opgelost. Tijdens het plaatsen gingen de mannen zorgvuldig te werk, helaas wel een muur wat beschadigd maar dat kan gebeuren. Goed advies en keurig uitgevoerd.
 
Geschreven op 01/12/2017-14:02 door
Fam. Ruber
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe open haard. Mooi ontwerp. Arend en Maarten zijn zeer vakkundige vaklieden tijdens de montage. Tijdens de montage gaat men zorgvuldig om met vloeren, wanden en aanwezige meubels. Goede nazorg en goeie service.
 
Geschreven op 05/11/2017-19:48 door
familie van Poelwijk
Voor de bouw van ons nieuwe huis naar diverse haarden verkoopzaken geweest en bij Duijzer Haarden kreeg ik het beste gevoel: vriendelijke service en betrouwbaar. Daarnaast maakten ze ook een mooie offerte. Maarten en Arend hielden contact met mijn aannemer voor de plaatsing van een buitenhaard en een tunnel gashaard. Dat ging voor ons perfect. Gedurende het traject hebben zij ook de kap op de schoorsteen gemonteerd. Ik raad deze zaak dan ook zeker aan. Nette mensen, zeer vriendelijk en kundig. Als je een haard zoekt in de regio zou ik niet verder kijken!

Wij zijn zeer tevreden!
 
Geschreven op 29/10/2017-22:28 door
fam.Kennis

vorige week heeft Maarten met zijn hulp bij ons een houthaard geplaatst.  Een oude open haard is weggesloopt nadat alles in de woonkamer keurig was afgezet.

Met overleg, prima werk geleverd - ook toen bleek dat niet alles uitgevoerd kon worden als verwacht (onverwachte verborgen obstakels) en meegedacht met de plaatsing.

Prima werk! Goede samenwerking met kantoor/planning etc.

We zijn zeer tevreden en genieten al van de warmte.

 
Geschreven op 29/10/2017-15:00 door
fam. Bekkers

vorige week een nieuwe gashaard geplaatst.

Goed advies gekregen, en netjes geplaatst.

 Klantvriendelijk geholpen.. Wij zitten er weer warmpjes bij. 


 
Geschreven op 27/10/2017-19:19 door
Fam. Bekkers
wij zijn zeer tevreden met het resultaat van onze gashaard. netjes gewerkt,en goed advies.Zeer vriendelijk,ook complimentjes voor de secretaresse ,is zeer vriendelijk. wij zitten er lekker warmpjes bij.
 
Geschreven op 27/10/2017-19:19 door
Fam. Bekkers
wij zijn zeer tevreden met het resultaat van onze gashaard. netjes gewerkt,en goed advies.Zeer vriendelijk,ook complimentjes voor de secretaresse ,is zeer vriendelijk. wij zitten er lekker warmpjes bij.
 
Geschreven op 23/10/2017-21:31 door
Lucien en Wilma van Herpen
Beste Arend en Maarten Wat een vakmanschap hebben jullie getoond Ik heb gewoon staan genieten toen Maarten met zijn muzikale vriend zeer nauwkeurig de haard en de ombouw hebben gemaakt. Dikke complimenten voor jullie goeie adviezen en keurige werk. Wij zullen jullie zeker aanbevelen. Succes met jullie bedrijf. Vriendelijke groet. Wilma en Lucien van Gerpen Heesch
 
Geschreven op 18/10/2017-17:26 door
Van der wart
Prachtige gashaard ! Fijne mensen, heel professioneel en kundig. De haars is prachtig afgetimmerd; zeer netjes en strak. We zijn ontzettend blij met het mooie design van onze tunnelhaard. Echt een aanrader!
 
Geschreven op 28/08/2017-14:44 door
Anita Verstegen
Arend en GertJan hebben heel goed werk afgeleverd. Defelijk, werken netjes en heel vriendelijk. Goed overleg over wat er moest gebeuren en wanneer. Snel en adequaat. Top!
 
Geschreven op 31/07/2017- 7:07 door
Dirk en Miriam

Wij hebben onze openhaard een aantal weken geleden door Arend en Maarten laten plaatsen. 

Wij zijn zeer te spreken over het eindresultaat en de gemaakte afspraken zijn allemaal netjes nagekomen. 


 
Geschreven op 08/07/2017-12:53 door
fam verwijst
Goedemiddag, Wij hebben in ons appartement een gashaard met kastenombouw laten plaatsen door Arend en Maarten.
Zijn zeer tevreden hoe het in werkelijkheid is geworden.
Ook een pluim voor de nette en rustige werksfeer onderling CHAPEAU!!
 
Geschreven op 07/06/2017-17:45 door
Frank en Jill
Wij hebben van onze open haard een houtkachel laten maken. Hiervoor moest er het e.e.a. opengebroken worden, omdat we een houtkachel wilden die aan één zijde open is. We hebben goede afspraken kunnen maken met Arend en Maarten heeft alles vakkundig geïnstalleerd. Ze zijn netjes te werk gegaan, hebben goede uitleg gegeven over het materiaal en wij zijn ontzettend blij met het resultaat.
 
Geschreven op 15/05/2017-22:34 door
Frans en Johanna

We hebben een hout-gestookte cv kachel laten installeren. We zijn heel tevreden over de afspraken die zijn gemaakt, de installatie en de afhandeling.

Het systeem werkt prima en we zijn er blij mee.

 
Geschreven op 15/05/2017-22:34 door
Frans en Johanna

We hebben een hout-gestookte cv kachel laten installeren. We zijn heel tevreden over de afspraken die zijn gemaakt, de installatie en de afhandeling.

Het systeem werkt prima en we zijn er blij mee.

 
Geschreven op 26/04/2017-11:47 door
Corry van Loon

Goedemorgen,

Vorige week in er bij een openhaard geplaatst door Maarten Duyzer.

Ik kan je vertellen dat er zeer netjes rustig en correct is gewerkt.Ik ben een zeer tevreden klant. Goede afspraken die allemaal netjes zijn verwerkt en zijn nagekomen.

geweldig blij met mijn nieuwe haard


 
Geschreven op 24/03/2017-17:57 door
Antoine&Marianne van Rosmalen
Een fantastische service en goede uitleg van onze houtkachel wij zijn ook uiterst tevreden over het nette werk wat arend heeft afgeleverd
 
Geschreven op 24/03/2017- 9:25 door
Herman Arnolds
Wij zijn meer dan tevreden over de plaatsing van een nieuw plateau van de open haard. Goed advies. Goede samenwerking, niet alleen met ons maar ook met de leveranciers van het steen en de stukadoor. Het ziet er weer allemaal mooi en strak uit. Hulde!!
 
Geschreven op 20/03/2017-13:21 door
Kees

In maart 2017 is onze nieuwe, gesloten gashaard geplaatst en het is werkelijk schitterend geworden. Dit dankzij het advies en de inbouwservice van het Duijzer-Team.

 
Geschreven op 17/02/2017- 8:54 door
G. Theunisse
Gerard en Gerrie We hadden een sfeerhaard deze hebben we vevangen door een dichte haard . Arend heeft deze samen met Zoon Maarten geplaatst . Zij hebben vakwerk geleverd . Goede uitleg over gebruik van de haard . Het is een mooie strakke haard geworden . Wij zijn erg tevreden.
 
Geschreven op 26/01/2017-22:50 door
Pieter
Wij hebben sinds kort een mooie kachel. Deze is vakkundig geplaatst door Maarten. Alles loodrecht en waterpas. Ook oog voor netjes en schoon werken. Goed advies en perfecte vakman. Super tevreden!
 
Geschreven op 11/01/2017- 6:58 door
Bram
Wij hebben een nieuwbouw woning en zochten een mooie gashaard van goede kwaliteit die helemaal ingebouwd moest worden tussen twee dragende muren. Meerder bedrijven langs geweest in omgeving Oss, Nistelrode, Uden. Uiteindelijk hebben we Maarten en Arend onze haard laten inbouwen. Goede complete voorlichting. Kwaliteit haard en nette inbouw gerealiseerd (XL doorkijk tunnel haard, met verlichting en WiFi module). Vakkundig advies over hoe de haard te plaatsen en in te bouwen.Nette digitale tekeningen en schetsen over de te realiseren situatie. Snelle reactie op vragen en altijd bereid te antwoorden (ook snel even via app verkeer) Persoonlijke approach, aandacht voor de klant en niet terughoudend vakkundig mening te geven over te realiseren haard (zoals de hoogte etc). Nette manier van werken en ruimen alles op en plakken af. We wonen er nog niet dus over de na service kan ik nog niets melden. Maar gezien de ervaring tot nu toe komt dit zeker goed. Ga op gesprek en vorm je eigen mening. Eerlijk bedrijf, leveren wat is afgesproken, goede service is onze ervaring.
 
Geschreven op 04/01/2017-21:39 door
Simon en Janny
Bij ons is er door ALD een mooie dichte gashaard geplaatst , we hadden een open gashaard , deze hebben de mannen verwijderd en de nieuwe geplaatst.
Het geheel is prachtig geworden en helemaal naar onze zin , we zijn er erg blij mee
Er wordt door de mannen vakkundig en heel netjes gewerkt , er wordt met zorg gewerkt en de rommel wordt netjes opgeruimd !
We zijn blij dat we ALD de opdracht hebben gegeven 
We bevelen ze dan ook zeer aan , echte vakmensen !

Super tevreden !
 
Geschreven op 30/11/2016-21:18 door
Kasteel van Oijen
2 mooie Lodewijk 16e houtkachels geplaatst door Arend en Maarten. Prima advies en echte vaklui! De kachels staan super in het Kasteeltje van Oijen...
 
Geschreven op 14/08/2016-20:46 door
Fam. Doetjes
Nog steeds erg onder de indruk van de houtkachel. Met precisie en vakmanschap bij ons geplaatst. 
Super tevreden!!
 
Geschreven op 10/08/2016-21:35 door
Ineke Hardy
Arend designed a fabulous fireplace for us. I was very impressed with his skills, professionalism, and dedication to the job, and highly recommend him.
 
Geschreven op 09/08/2016-22:13 door
Hans Jager
Onze oude woonboerderij is verrijkt met een prachtig ontworpen vuurplaats met een glazen kap. Tot in de perfectie uitgevoerd door Arend and zoon David met alle vakmanschap die je mag verwachten van vaklieden uit de stal van Casal. Wij zijn zeer tevreden. 
 
Geschreven op 02/08/2016-21:30 door
Pjotr
Vakkundig, servicegericht en meedenkend, kortom de fam. Duijzer levert echte kwaliteit en dat dan ook nog tegen een faire prijs!
 
Geschreven op 27/07/2016-14:32 door
Ingrid en Henk
Hallo arend, ik zou je nog even laten weten hoe de verrassing was uitgevallen. Nou........er komt geen echtscheiding(hihi)
Man lief was zeer enthousiast over de haard, en zeer verbaasd dat hij er niks van gemerkt heeft, ook niet toen hij thuis aan kwam fietsen.
Hij, en ik ook,  verheugen ons nu al op de koude winter avonden.
Nog bedankt voor de snelle en goede service in een relatief kort voor traject.

Groetjes Ingrid(en Henk)
 
Geschreven op 20/07/2016-19:14 door
Ton en Monique
In onze aanbouw aan het huis wilden we nog een mooie gashaard. We hadden al een gashaard in de woonkamer die door Arend keurig geplaatst is en naar volle tevredenheid werkt. Logisch dat we ook voor de tweede naar Arend zijn gegaan. Ook deze ziet er weer strak en keurig uit. Het is thans 34 graden maar we kijken al uit naar de koude winterdagen dat de haard heerlijk kan branden!
 
Geschreven op 17/06/2016-21:58 door
Vincent Nijenhuis
Een nieuwe gashaard, op basis van afspraken hebben we keuzes gemaakt en deze zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Zowel de voorbereiding, uitvoering als nazorg geven ons een goed gevoel/garantie waarmee we Duijzer ook binnen onze kennissenkring zullen aanbevelen.
 
Geschreven op 12/06/2016-20:24 door
José en Ton van den Berk
Na een jaar van bouwen ons huis eindelijk gereed. Enkele maanden vooraf hebben we via ALD een hanggashaard van Faber gekocht. We hadden meteen een klik met Arend. De haard is perfect gehangen. Dat Arend een echte vakman is en liefde voor het vak heeft, blijkt uit het feit hoe hij zijn medewerker zijn kennis overbrengt voor het vak. En wij hebben al verschillende avonden kunnen genieten van de haard. De haard is het pronkstuk in ons huis. 

 

Geschreven op 06/06/2016-19:38
van Zeeland
Mooie strakke haard laten zetten door fam Duijzer tot volle tevredenheid. Netjes afgewerkt en later duidelijke uitleg hoe e.e.a. werkt. Klein familiebedrijf zonder een 9-5 mentaliteit en men stopt pas wanneer alles af is en de klant tevreden is.

Geschreven op 04/06/2016- 9:01
Fam. Van Toor-Versteegde
Goedemorgen fam. Duijzer, Wij hebben een mooie nieuwe open haard bij jullie laten maken en zijn hier erg blij mee en super tevreden over. Keurig netjes gewerkt, alles naar wens verlopen en dat in 1 ruime dag. IIedereen die de haard ziet is er enthousiast over.

Geschreven op 02/06/2016-21:45
Léonce Bimbergen
Super tevreden, zeer vriendelijk, betrouwbaar en kennis van zaken! Ze hebben super goed meegedacht. We zagen op tegen warmte die de haard ging geven en omdat onze gang altijd fris is kwamen zij op het idee om een deel van de warmte af te voeren naar de gang. Nu kunnen we langer van een brandende haard genieten, omdat niet alle warmte naar binnen geblazen wordt en is de hal ook aangenaam warm. Alles is perfect afgewerkt en de service is top. Ook het idee van led in de achterland is super mooi geworden. Een echte aanrader. Als we ooit verhuizen dan zeker weer met ALD in zee.

Geschreven op 02/06/2016-16:05
Jan van Nuland
Hallo allemaal,

Ook op natte en koude lente- en zomerdagen zitten we er warmpjes bij door onze sfeerhaard van vader en zoon Duizer. We hebben al heel wat complimenten gehad van familie en kennissen! We geven de complimenten graag door aan de familie Duijzer!

Geschreven op 02/06/2016-16:03
Henry van Schijndel

Kwaliteit, betrouwbaar en kennis van zaken! Nadat wij ons van tevoren hadden ingelezen op internet omtrent de mogelijkheden en veiligheid, merkte wij tijdens het eerste gesprek al dat we te maken hadden met mensen die kennis van zaken hebben. Op al onze vragen kregen we een duidelijk antwoord en er werd goed met ons meegedacht over de mogelijkheden. Vóór de installatie van de gashaard controleerde Dhr. Duijzer de gasleidingen en de gasdruk. De te hoge gasdruk werd snel verholpen omdat Dhr. Duijzer regelde dat Enexis binnen een uur aanwezig was om het op te lossen. Er werd netjes gewerkt en aan het einde van de dag hadden wij een prachtig brandende haard. A.L.D.-sfeerverwarming heeft 'eigen boomstammen' die heel realistisch zijn, net echt! Goede uitleg over de bediening van de haard. Een gratis onderhoudsbeurt over twee jaar en daarna kunnen we een servicecontract afsluiten, ook heel belangrijk. Kortom, een aanrader!!!


Geschreven op 02/06/2016-12:34
kolkman
goede service en kwaliteit ondervonden.

Geschreven op 01/06/2016-13:50
Floor
Bedankt voor het goede advies en het meedenken. Wij zijn blij met de haard. Jullie werken netjes en zorgvuldig. Zeer tevreden.